Brat Ján zloží večné sľuby

jankoS radosťou a hlbokou vďačnosťou k Bohu Vám oznamujeme, že v sobotu 24. novembra 2012 náš drahý spolubrat Ján Čirák zloží slánostné, to jest večné sľuby.

P1150261S radosťou a hlbokou vďačnosťou k Bohu Vám oznamujeme, že v sobotu 24. novembra 2012 náš drahý spolubrat Ján Čirák zloží slánostné, to jest večné sľuby. Svoje definitívne "áno" brat Ján vysloví v minoritskom chráme Ducha Svätého v Levoči počas eucharistie so začiatkom o 10:30 hod.

Brat Ján pochádza z Belej nad Cirochou a má 25 rokov. Do rehole minoritov vstúpil v roku 2006. Po absolvovaní postulátu v Levoči a noviciátu v Kalwarii Paclawskej v Poľsku, pokračoval v počiatočnej formácii v juniorskom dome v Bratislave.

Vy, čo nemôžete zdieľať našu radosť priamo s nami v Levoči, prosíme, pripojte sa k nám v modlitbe za nášho brata, aby v plnej slobode a celým srdcom odovzdal Bohu svoj ďalší život a celého seba a mohol v tejto odovzdanosti verne vytrvať.

"Teraz však, keď sme opustili svet, nemáme robiť nič iné, ak len nie starať sa nasledovať Pánovu vôľu a páčiť sa jemu samotnému" - Sv. František Assiský