Bratislava: Vyhodnotenie miništrantov, LE a Karloveské rameno

MinistrantiČas polročných prázdnin je časom hodnotenia polovice školského roka. Pre našich miništrantov je zároveň časom hodnotenia celoročnej súťaže. Podľa očakávania sa víťazom za rok 2013 stal Samuel Sirota.

Čas polročných prázdnin je časom hodnotenia polovice školského roka. Pre našich miništrantov je zároveň časom hodnotenia celoročnej súťaže. Podľa očakávania sa víťazom za rok 2013 stal Samuel Sirota.

Samuel prvý krát v „novodobých“ dejinách Karloveského miništrovania pokoril neuveriteľnú hranicu 1000 bodov a druhý krát za sebou zvíťazil v celoročnej súťaži. Kým v minulom roku mu na víťazstvo stačilo 641 bodov, v tomto roku to bolo 1014 bodov. Ďalšie štyri miesta obsadili súrodenci Drábekovci. Timkových 739 bodov v tomto roku stačilo len na 2. miesto. Miško s vyše 100 bodovou stratou obsadil 3. miesto.

Všetkým miništrantom ďakujeme a prajeme, aby svoju službu konali horlivo, zbožne a radostne, na chválu Božiu a na osoh našej farskej rodiny.

Určitou formou odmeny bol pre chlapcov hokej na zamrznutom Karloveskom ramene počas polročných prázdnin a 7 naši miništranti si mohli po Novom roku užiť aj 4 dni v Levoči a okolí – Levočská Dolina, Slovenský raj, túra na Téryho chatu vo Vysokých Tatrách.

 

Text: Br. Martin foto: br. Martin a miništranti

 

Â