Hlas mučeníkov z Pariacoto (1)

Mučeníci z Pariacoto teraz síce nemôžu navštíviť vašu farnosť, ale brat Ján Hruszowiec z Krakova sa rozhodol pravidelne navštevovať vaše domácnosti cez videá na YouTube.

Pandémia koronavírusu prerušila aj naše návštevy vo farnostiach s blahoslavenými Michalom a Zbignevom. Brat Ján Hruszowiec sa musel predčasne vrátiť z USA a pátri Tomáš M. Vlček a Dariusz Gaczyński museli po prvom dni v Košiciach (9. marec 2020) ukončiť turné po Slovensku. Po malej pauze, počas ktorej sme rozmýšľali nad tým, ako pokračovať, vám prinášame novú sériu "Hlas šíriaci úctu k mučeníkom z Pariacoto" alebo jednoduchšie "Hlas mučeníkov z Pariacoto". V hlavnej úlohe vystupuje brat Jan Hruszowiec, ktorý sa rozhodol pravidelne prinášať všetky novinky ohľadom mučeníkov prostredníctvom videí na YouTube. Nebude však stále sám - chce pozývať aj hostí a čaká tiež na vaše reakcie.

Hoci videá sú po poľsky, brat Tomáš M. Vlček bude postupne pridávať slovenské titulky, ktoré si môžete zapnúť po kliknutí na ozubené koliesko vo videoprehrávači YouTube.

INTRO

Slovenské titulky môžete aktivovať po kliknutí na ozubené koliesko (vpravo dole) vo videoprehrávači YouTube.

1. ČASŤ

Slovenské titulky môžete aktivovať po kliknutí na ozubené koliesko (vpravo dole) vo videoprehrávači YouTube.